Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

Good night, snow white...Zzzzz «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η ομορφότερη;» Τι σας θυμίζει; Ναι, ναι την αδυσώπητη bitch του παραμυθιού που υστερίαζε θωρώντας το μαγικό καθρέφτη. Εσύ βέβαια μαγικό καθρεφτάκι δε διαθέτεις, αλλά σίγουρα έχεις βιώσει μια άλφα υστερία κάποιο πρωί μπροστά από τον δικό σου απλό λιτό και απέριττο καθρέφτη. Προκείμενου να αποφευχθεί στο μέτρο του δυνατού η κρίση, μπορείς να κάνεις τα ακόλουθα:
1.             Ποτέ, never, jamais, de nada, μη διανοηθείς να κοιμηθείς βαμμένη!!! Ακόμη κι αν αδυνατείς να κουνηθείς μετά από μια εξαλιάρικη έξοδο, τρέχα στο μπάνιο!!! Αν χρησιμοποιείς μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου, καλό θα ήταν έπειτα να πλένεις το πρόσωπο σου  με ένα κατάλληλο για τις ανάγκες του δέρματος σου jel καθαρισμού. Να «φέρεσαι τρυφερά» στις βλεφαρίδες σου. Μπορείς να αφαιρείς τη μάσκαρα με λαδάκι τύπου baby oil.  
2.         Νομίζεις πως είσαι ready για νανάκια, κοκόνα μου; Χαχαχα… Νομίζεις! :P Εμμμ… πώς να το κάνουμε δηλαδή… όπως λέγει το ρητό η ομορφάδα θέλει θυσίες. Μπορείς να αναμίξεις την ενυδατική σου κρέμα με το λαδάκι μιας κάψουλας eviol ( βιταμίνη Ε ). Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου και πίστεψε με, το πρωί θα με ευγνωμονείς.
3.     Ναι, ναι τώρα είσαι έτοιμη να πέσεις σε λήθαργο σαν την ωραία κοιμωμένη. Μην ξεχνάς πως ο ύπνος θρέφει το δέρμα σου. Είναι απαραίτητος ένας καλός ύπνος, 6-8 ώρες καθημερινά.

Καλό βράδυ, Χιονάτη!!!  
Smooches, Goni

           P.S    Enjoy…    Parov Stelar – Princess link

Add me: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου